Sniper Elite V2 Remastered verschijnt volgende maand

wo 10/04/2019
Praga
0 reacties

Remasters, Remasters overal... De volgende die aan de beurt is, is Sniper Elite V2 Remastered. Deze WOII-titel waarin je als stiekeme sluipschutter Duitsers trakteert op een extra lichaamsholte ligt op 14 mei in de rekken, en dit op PlayStation 4 als Xbox One.

In bovenstaande trailer krijgen we alvast te zien wat het verschil is tussen de 'nieuwe en de 'oude' versie van deze verdomd plezante game, zeker als je, net zoals wij, fan bent van het genre en vooral fan bent van de unieke X-ray kill-cam.

Naast ondersteuning voor 4K- en HDR, als je console dat aankan tenminste, bevat Sniper Elite V2 Remastered ook geüpdatete omgevingen, personages, wapens en voertuigen, moderne rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturing en level geometry, een vernieuwd lighting-systeem en nog een heleboel andere verbeteringen en verfijningen.

Naast de visuele upgrades voegt Sniper Elite V2 Remastered ook een gloednieuwe frame-by-frame fotomodus toe, zeven nieuwe speelbare personages uit de Zombie Army-serie van Rebellion, uitgebreide multiplayermodus voor tot en met 16 spelers online en alle content die ooit voor de game is uitgekomen, gratis.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor