Snelle motoren in gameplay trailer TT Isle of Man – Ride on the Edge

ma 10/02/2020
Praga
0 reacties

De TT Isle of Man-race is zonder twijfel een van de, of misschien wel dé, dodelijkste motoracegame op onze aardbol. Ver van wegblijven zou je dus denken? Niks van zeggen de liefhebbers en elk jaar opnieuw zijn er genoeg mafketels die aan de race willen meedoen. En elk jaar opnieuw zijn er dodelijke slachtoffers...

Plezant concept voor een videogame zeggen ze bij ontwikkelaars Nacon en KT Racing en dus krijgen we ook dit jaar een TT Isle of Man-game geserveerd. 

De physics van de motorfietsen werden compleet herzien voor ultrarealistisch rijgedrag, inclusief een betere balans bij het bochtenwerk. Dit aangevuld met een first person view om je nog meer schrik aan te jagen wanneer je tegen een veel te hoge snelheid uit de bocht gaat of een muur niet kan ontwijken.

Dit nieuwste deel in de TT Isle of Man-series biedt ook toegang tot diverse klassieke motorfietsen, waaronder de MV Agusta 500 Three, Norton NRS 588, Suzuki XR69, Yamaha TZ 750 en Ducati 900, de legendarische motorfiets waar Mike Hailwood op reed. 

Mike wie? Mike The Bike was een van de populairste en bekendste Britse Grand Prix-motoracers. (We moesten het idd zelf ook even opzoeken dus bij deze)

 

Releasedatum
2020
Beschikbaar voor