Snelle motoren in eerste gameplay-trailer voor MXGP 2020

De fans van snelle wagens die kunnen zich binnenkort, op 5 november uitleven in DiRT 5. De fans van snelle motoren daarentegen, die moeten nog even wachten op de release van MXGP 2020 (10 december).

Om het wachten wat te verzachten serveert ontwikkelaar Milestone ons een eerste gameplay-trailer voor MXGP 2020. In deze trailer zien we Tony Cairoli aan het werk op zijn KTM op de Britse grond van Matterley Basin. Startend in de zesde positie van het klassement, vecht hij zich een weg naar de top. 

In MXGP 2020 kunnen we rekenen op de 68 piloten uit de MXGP- en MX2-klasses en alle 19 circuits van het 2020-seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen weg naar de top kiezen, waarbij ze zelf kiezen of ze zich aansluiten bij een officieel team of hun eigen team vormen.

Ook de Track Editor keert terug en werd uitgebreid met nieuwe functies. Dankzij de nieuwe Heightmaps-functie kunnen spelers nu de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor meer realisme en alle uitdagingen die de echte coureurs ook moeten overwinnen.

In MXGP 2020 keert ook een van de populairste features terug: de Playground. In een nieuwe setting, geïnspireerd door de fjorden in Noorwegen, kunnen spelers dit jaar racen waar ze maar willen met 4 spelers tegelijk. Om spelers nog meer fun in Playground te bieden, keert ook de Waypoint-mode terug die dit keer ook races voor 4 spelers ondersteunt.

De multiplayer-mode van MXGP 2020 krijgt dedicated servers voor een lag-vrije gameplay-ervaring, en de Race Director-mode waarmee spelers online-toernooien kunnen creëren. Daarbij kunnen ze zelf startposities kiezen, penalty’s uitdelen en de camera’s kiezen die de race volgen.

MXGP 2020 komt op 10 december beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Windows pc/STEAM.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments