Snelle actie in Roller Champions gameplay trailer

do 05/03/2020
Praga
0 reacties

Op 11 maart start de Closed Alpha van Roller Champions, Ubisofts nieuwe free-to-play sportgame waarin teams van drie het al skatend tegen elkaar opnemen in arena’s vol fans. Dit exclusief op Windows pc via Uplay. De Closed Alpha, waarvoor je je langs deze weg kan inschrijven, duurt tot en met 23 maart.

Persoonlijk doet het ons qua gameplay, kort door de bocht, wat denken aan Rocket League, maar dan met inline skates en een iets kleinere bal. In Roller Champions staan twee teams van drie spelers tegenover elkaar in verschillende arena’s. Door de bal te passen en andere spelers te tackelen en te ontwijken moet je als team scoren door de bal in de verlichte hoepel te werpen, en zo naar de overwinning te skaten.

Wat mag je verwachten van de Closed Alpha?

  • Aanpassingsmogelijkheden: Maak je eigen personage en kies uit een lijst van 70 items om je personage aan te passen, met onder andere verschillende handschoenen, skates, kleding en helmen/kapsels.
  • Nieuwe arena: Bochten, hoogte en andere omgevingselementen zorgen voor verbeterde navigatie en gameplay. Daarnaast kan je aan de slag in de grootste en meest indrukwekkende arena momenteel bechikbaar: Chichén Itzá.
  • Nieuwe bewegingen: Nieuwe en coole moves waaronder de verlengde tackle en de luchttackle, evenals nieuwe teambewegingen zoals de grapple boost, grapple double jump en grapple double pump.

Ziet er best plezant uit, en nog eens, het is free-to-play.

Releasedatum
2020
Beschikbaar voor