s
r

Sla de duivel op zijn bek in Gat out of Hell

Lust, Hebzucht, Toorn, Jaloezie, Luiheid, Vraatzucht, IJdelheid – voor sommigen belichamen ze de Zeven Dodelijke Zonden. Voor Johnny Gat zorgen ze voor diabolische pret wanneer hij als een dolle tekeer gaat in deze Saints Row: Gat out of Hell standalone uitbreiding. Kunnen de Duivel en zijn demonische volgers Johnny’s zondige arsenaal weerstaan?

 

Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen zich af wat Volition hierna nog zou kunnen bedenken. Het antwoord: de Duivel op zijn bek slaan.

Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een pratend machinegeweer, een volledig musicalnummer en andere dolle toestanden wachten op jou in de open wereld standalone uitbreiding die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

Gat out of Hell is vanaf 23 januari verkrijgbaar zijn als retailbundel met Saints Row IV: Re-Elected voor current-gen en pc, en als digitale standalone versie voor alle platformen.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments