Simon Belmont en King K. Rool vervoegen Super Smash Bros. Ultimate

do 09/08/2018
Praga
0 reacties

Een legendarische vampierjager en een van de fans hun favoriete schurken worden toegevoegd aan de omvangrijke cast van Super Smash Bros. Ultimate. Dat maakte Nintendo bekend in een speciale Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Direct-uitzending.

Het gaat hier om niemand minder dan Simon Belmont uit de Castlevania-serie en King K. Rool, de voornaamste tegenstander uit de originele Donkey Kong Country-games, die meedoen als speelbare vechtersbazen in Super Smash Bros. Ultimate.

Simon Belmont: Zijn favoriete wapen is zijn zweep, met speciale aanvallen die geheel eigen zijn aan de Castlevania-serie, zoals de Bijl, het Kruis, het Wijwater en zijn ultieme smash: Grootkruis. Zijn level is Dracula’s Kasteel, met kandelaars die je kunt vernietigen om voorwerpen te ontvangen. Alucard, de tragische held uit Castlevania: Symphony of the Night, doet mee als hulptrofee en ondersteunt je met zijn vervloekte zwaard. Richter Belmont, afstammeling van Simon Belmont en hoofdrolspeler in zijn eigen Castlevania-games, doet in Super Smash Bros. Ultimate mee als echovechter.

King K. Rool: De geliefde booswicht uit de drie Donkey Kong Country-games op de SNES is nu een speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate. Hij valt aan met de Donderbus waarmee hij kanonkogels afvuurt, en hij werpt zijn kroon, die hij als boemerang kan gebruiken.

Daarbovenop werd ook bekendgemaakt dat Super Smash Bros. Ultimate een Limited Edition krijgt in Europa.

 

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor