Shigeru Miyamoto geeft een exclusieve rondleiding in Super Nintendo World

Er werd enkele jaren naarstig aan gebouwd en volgend jaar is het eindelijk zover. Op 4 februari 2021 opent Super Nintendo World zijn deuren in Universal Studios Japan.

Om de Nintendo fans én de pretparkliefhebbers onder ons alvast warm te maken voor het splinternieuwe themagebied neemt Shigeru Miyamoto, de vader van Mario, ons mee tijdens een rondleiding van een kwartier.

Tijdens ons virtueel bezoek neemt Miyamoto ons onder andere mee naar het ingangsgebied bij het kasteel van Peach, Toad's restaurant, de 1-UP-winkel met exclusieve merchandise en een ondergrondse wereld vol met Bob-ombs.

We nemen ook een kijkje in Bowser's kasteel waarin we een van de twee attracties van het themagebied vinden. Deze attractie is gebaseerd op Mario Kart en er werd door Universal en Nintendo meer dan 6 jaar aan gewerkt.

Tot slot vertelt Miyamoto ons ook meer over de Power-Up polsband waarmee je verschillende geheimen kan ontdekken, munten kan verzamelen en speciale animaties kan starten.

Super Nintendo World opent op 4 februari 2021 in het Universal Studio's park in Japan. Er zijn ook plannen om in de toekomst gelijkaardige gebieden te bouwen in de Universal parken van Orlando, Hollywood en Singapore. 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments