Season Pass-voordelen LEGO Batman 3: Beyond Gotham als video voorgesteld

ma 17/11/2014
Michael
0 reacties

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de add-on content van de DLC Season Pass voor LEGO® Batman™ 3: Beyond Gotham wordt getoond. De Season Pass bevat zes add-on content packs met gethematiseerde levels, verhaallijnen en de free play modus. Spelers verkrijgen toegang tot 40 personages, voertuigen, achievements en meer. De Season Pass is nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en pc; je telt er 14,99 euro voor neer. De zes pakketjes kunnen ook afzonderlijk gekocht worden voor €2,99 per item.

We sommen natuurlijk graag de inhoud van de reeds aangekondigde DLC op:

• The Dark Knight Add-On Pack (nu verkrijgbaar): ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers terwijl ze Harvey Dents politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.

• Man of Steel Add-On Pack (nu verkrijgbaar): help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman 'Kal-el' de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-Els huis, vecht tegen de binnenvallende troepen van General Zod en neem het op tegen Zod om Superman te redden.

• Batman 75th Add-On Pack (nu verkrijgbaar): speel als de Joker en Harley en zet alles klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal van de meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.

• Arrow Add-On Pack (verschijnt binnenkort): kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell uit de succesvolle televisieshow Arrow. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages waaronder Diggle, Felicity Smoak, Huntress, Slade Wilson, Black Canary en vele anderen.

• Toegang tot toekomstige DLC-inhoud: krijg toegang tot drie extra game pakketten, die nieuwe speelbare personages, voertuigen en levels bevatten. Details over de extra content worden later vrijgegeven.

Releasedatum
12/11/2014