Schitterende verhaaltrailer voor Metro Exodus

di 08/01/2019
Praga
0 reacties

Volgende maand, op 22 februari, ligt Metro Exodus in de rekken. Als je nog niet warm bent voor deze game, al is daar geen enkel geldig excuus voor, dan komt daar na het bekijken van deze trailer zeker verandering in.

Deep Silver en 4A Games geven vandaag een gloednieuwe trailer vrij van Metro Exodus, eentje waarin het verhaal centraal staat. Deze trailer gunt ons een eerste blik op een aantal nieuwe personages en enkele locaties die Artyom en zijn team Spartans kunnen bezoeken tijdens hun reis door het post-apocalyptische Rusland, van de winterse, bevroren straten van Moskou tot de zomerse hete zandvlaktes van de Kaspische woestijn.

De verhaaltrailer wordt verteld vanuit het perspectief van Anna, de beste sniper van de Spartan Order en echtgenote van Artyom. We zien de vijandige wereld van Metro Exodus die de crew van de Aurora te wachten staat wanneer ze de ruïnes van Moskou ontvluchten en vertrekken op een epische reis naar het onbekende. Artyom geloofde altijd al dat er leven was buiten de Metro. Nu worden zijn hoop en dromen tot het uiterste gedreven in de smeltkroes van de Russische woestenijen.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor