Schedelkrakende Vikings: Wolves of Midgard-trailer

wo 15/02/2017
Praga
0 reacties

Ben je een fan van de televisieserie Vikings en schuilt er diep van binnen in jou ook een Ragnar Lothbrok, Bjorn Ironside of Floki? Dan moet je deze Vikings: Wolves of Midgard, die volgende maand in de rekken ligt, zeker in de gaten houden.

Vikings: Wolves of Midgard laat zich omschrijven als een actie-RPG, met de nadruk op actie en veel combat. De game neemt ons mee naar de door de Vikings gevreesde shadow of Ragnarok, wat voor hen zoveel betekent als het einde der tijden...

Wanneer de Jotan zich verenigen met de Fire en Frost Giants, en samen optrekken naar Asgard komen ze oog in oog te staan met een clan bestaande uit paria's, genaamd de Ulfung, wat staat voor Wolf-Clan.

Vikings: Wolves of Midgard neemt je dan ook mee naar de Shores of Midgard, een wereld gebaseerd op de mythology en geschiedenis van de Vikings, aangevuld met een fantasy twist.

Het noodlot is je bovendien niet gunstig gezind. Wanneer je na een jachtpartij op zoek naar voedsel en andere grondstoffen die je nodig hebt om de winter door te komen in je dorp terugkeert, sta je voor een drama. Je dorp ligt in puin, overal liggen lijken en je oude chieftain ligt zieltogend ter aarde. Aan jou om samen met een handvol overlevenden je dorp weer op te bouwen en wraak te nemen op de moordenaars van je dorpsgenoten.

Releasedatum
24/03/2017
Beschikbaar voor