RTS-game Starship Troopers – Terran Command aangekondigd

di 03/12/2019
Praga
0 reacties

Ondergetekende is, en zal dat altijd zijn, nog steeds een grote fan van de Starship Troopers-film van Paul Verhoeven die in 1998 verscheen, en waarin Johnny Rico en zijn makkers van de Mobile Infantry het opnamen tegen monsterlijke insecten. Ik was bovendien ook een grote fan van de CGI-serie Roughnecks: Starship Troopers Chronicles uit 1999 trouwens.

In 2005 verscheen de FPS Starship Troopers, ontwikkeld door Strangelite Studios, en gebaseerd op de film uit 1998. Nu, bijna 21 jaar later, kondigt ontwikkelaar The Artistocrats een RTS-game aan, getiteld Starship Troopers – Terran Command die zich afspeelt in het filmuniversum van Starship Troopers.

In deze game, die exclusief op pc verschijnt in 2020, komen we zelf aan het hoofd te staan van de Mobile Infantry en nemen we het op tegen de monsterlijke Arachnid. Aan ons om onze basis en verdediging uit te bouwen, troepen te trainen en een perfecte balans te zoeken zodat we niet opgevreten worden.

De makers beloven ons alvast een uitgebreid aanbod aan units, wapens en speciale abilities om ons te helpen in de strijd.

Weetje: The Aristocrats is een Belgische ontwikkelaar, gevestigd in Limburg, die in het verleden de turn based game Order of Battle: World War II uitbracht.