s
r
 

Rocket League viert vijfde verjaardag met een pak extra's

Ontwikkelaar Psyonix Rocket League dat een verdomd amusante en verslavende mix brengt van mini-autootjes en voetbal (Soccar) viert dit jaar zijn vijfde verjaardag.

Developer Psyonix heeft, om deze verjaardag in de kijker te plaatsen, een gedetailleerde infographic vrijgegeven waarop af te lezen valt dat sinds 2015 maar liefst 75 miljoen mensen Rocket League spelen/gespeeld hebben.

Sinds release hebben die 75 miljoen spelers maar liefst 5 miljard matchkes gespeeld en daarin 29 miljard doelpunten gescoord. In de infographic vinden we ook informatie rond de lange lijst van zogenaamde "Big Moments”, die laten zien in welke mate de game evolueerde sinds zijn release, de populairste items die gebruikt werden om de autootjes te pimpen, de populairste Rocket Pass Item/Car van het voorbije jaar, enzovoort...

Om die vijfde verjaardag te vieren met de spelers pakt de studio uit met een aantal Limited Time Modes waarin je nieuwe items kan scoren waaronder Psyonix and Rocket League-themed wielen, toppers, antennes en meer. Ook maken de Golden Eggs hun comeback. Hiermee kan je unieke items verdienen uit vorige Champions Series.

Het event duurt tot 13 juli dus Rocket League spelen is de boodschap als je leuke extra's wil scoren.

Psyonix geeft ook nog even mee dat er sinds de release van de game maar liefst 60 nieuwe voertuigen bijkwamen, een dozijn nieuwe spelmodi, cross-platform play, in-game shops en 14 Competitive Seasons sinds de release van de game.

Rocket League is speelbaar op pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch en dankzij de crossplay kan je met je makkers samenspelen, ongeacht het platform waarop ze spelen.

Releasedatum
11/14/2017

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments