Rocket Arena Runaway Megadon-event nu live

EA en Final Strike Games hebben de start van het Runaway Megadon Event aangekondigd. Dit is een nieuw en speciaal tijdelijk event in Rocket Arena dat spelers de kans geeft zich op nieuwe maps, modes en playlists te storten. Bovendien kunnen ze dan heel wat extra's gratis vrijspelen, en dat is altijd mooi meegenomen denken wij dan. Vanaf vandaag tot en met 22 september kunnen alle spelers zich naar Boone's thuisregio The Wilds knallen om vervolgens op zoek te gaan naar een vermiste Megadon.

Spelers kunnen de nieuwe map Kayo Kanyon verkennen: een klein plaatsje in The Wilds met een van de gammelste spoorwegen in Crater, waar ze stuiten op een raketvormige watertoren, een teerput boordevol Megadon-beenderen, mijngangen en nog veel meer. Dit alles terwijl ze op jacht gaan naar Boomer de Megadon.

Daarnaast zijn er nieuwe event playlists, nieuwe spelmodi (Megamuzzle en Splat) of kunnen ze hun solovaardigheden testen in Duel. Mensen die op opeenvolgende dagen aan het event deelnemen worden getrakteerd op een aantal gratis, exclusieve beloningen van de Rocket Rail Line, waaronder het Megadon Adventure, Boone, het Rugged Rocks Totem Pattern, het Rocket Rail Caboose Totem Symbol en de Fossilized Megablast VFX Trail.

Om het in-game evenement te vieren, kunnen spelers speciale Twitch Drops verdienen door Rocket Arena op Twitch te bekijken. Hierbij moet je denken aan Runway Megadon Epic en Legendary outfits.

Opgelet als je de game zou willen proberen. In tegenstelling tot Fortnite, Apex Legends, Warzone en andere genregenoten is Rocket Arena niet gratis. De prijs werd recent wel verlaagd van 29,99 euro naar 4,99 euro.

Releasedatum
07/14/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments