Resident Evil-kloon Daymare: 1998 laat zich zien

do 16/02/2017
Praga
1 reacties

Capcom heeft met Resident Evil VII wederom een horrorklepper van formaat naar buiten gebracht. Echte horrorfreaks en fans spelen deze game bovendien in VR, iets wat (mijn) zwak hart alvast niet aankan en daarom hou ik het op de gewone versie.

Invader Studio's, het ontwikkelteam achter Daymare: 1998, heeft er alvast goede hoop op dat hun titel in juli volgend jaar beschikbaar zal zijn. 

De leden van dit team zijn trouwens niet de minsten. Zo is Kazuhiro Aoyama, de director van Resident Evil 3: Nemesis, de associate producer voor deze titel en ook Satoshi Nakai, de enemy designer van Code Veronica X en Resident Evil 0 is in dit nieuwe project gestapt.

Kazuhiro's doelstelling is "to give Invader Studios as much of my burning blood as possible" en Nakai drukt het als volgt uit "wanting to create as many bizarre, creepy and terrifying monsters as possible!"

Momenteel bevindt het project zich nog in een Kickstarter-fase, maar wie weet, als er genoeg backers zijn halen de makers misschien hun vooropgestelde launch datum. Kan deze trailer jullie overtuigen?

1reactie

Wat kan die snel lopen zeg.

Rating:0