s
r
 

Releasedatum, expansion en CE aangekondigd voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Goesting in Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning? Ik alvast wel! Het originele Kingdoms of Amalur: Reckoning, een hack and slash RPG van Big Huge Games, uitgegeven door EA in 2008 is nog steeds een van mijn favoriete, en jammer genoeg door vele anderen onderschatte, games in mijn collectie.  

In deze game kruipen we in de huid van een strijder van de sterfelijke rassen, namelijk de Fateless One. Lang staan we niet op het slagveld want voor we het goed beseffen zijn er er al aan, lees dood, voor de moeite. Gelukkig worden we in de Well of Souls weer tot leven gewekt door een lieve gnome, namelijk Fomorous Hugues.

Hoog tijd om iets terug te doen voor de lieve gnome, ons eigen verleden te herontdekken en als het even kan een einde maken aan de Crystal War.

Maar bon er valt meer te vertellen over deze titel. In de eerste plaats hebben we een releasedatum, namelijk 8 september 2020. De RPG zal verschijnen op PlayStation 4, pc en Xbox One, en dit met aangepaste visuals, herwerkte gameplay en een pak nieuwe content.

Daarnaast krijgt de game ook een Collector's Edition, met daarin uiteraard de game, een mooi gedetailleerd Alyn Shir Figurine (20.8cm  hoog x 18cm breed x 14.2cm diep), een custom Amalur keychain, originele in-game artwork, de award winnende game soundtrack gecomponeerd door Grant Kirkhope en dit alles in een mooie Collector’s Box.

Om af te ronden geven we nog even mee dat we in 2021 nog een expansion mogen verwachten, genaamd Fatesworn. Meer informatie hierover krijgen we later te zien.

Releasedatum
09/08/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments