s
r
 

Releasedatum en nieuwe informatie rond horrorgame The Dark Pictures: Little Hope

The Dark Pictures Anthology is een reeks van standalone cinematic horror games, elk met hun eigen verhaal, setting en unieke personages. Het leuke aan deze games is dat je ze zowel in single player als in multiplayer, twee zelfs, modi kan spelen. Zo is er de tweespeler online Shared Story mode en de (tot 5 spelers) couch co-op Movie Night mode.

En het plezante is nog eens dat de manier waarop je speelt een invloed heeft op de game. Zo is het best mogelijk dat alle personages overleven, of dat alle personages sterven (tot in de laatste seconde van het spel is alles mogelijk) afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Het verhaal van deze tweede telg gaat als volgt: Vier studenten en hun professor zitten opgesloten in het kleine stadje Little Hope en worden overmeesterd door verschrikkelijke visioenen die door de dichte mist worden gecreëerd. Wanneer ze een uitweg zoeken, worden ze geconfronteerd met deze gebeurtenissen en moeten ze deze proberen te begrijpen en hoe zij er precies mee in verbinding staan.

Vanaf 30 oktober ligt de game in de rekken, en reken er maar op dat ondergetekende ook ten volle zal genieten (en griezelen) van deze game.

Releasedatum
10/30/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments