Red Dead Redemption II zorgt voor flinke boost op Pornhub

do 07/02/2019
Praga
0 reacties

Waar gaan mensen zoal zoeken op sites als Pornhub? Videogames natuurlijk! Uit cijfers blijkt namelijk dat de zoekterm Red Dead Redemption II, en al de woorden die ook maar enigszins verwijzen naar Rockstars westernepos, met maar liefst 700 procent gestegen is. Red Dead Erection iemand?

PornHub, een van de populairste en sappigste sites onder de medemensen, heeft nieuwe statistieken vrijgegeven en ja hoor, ook nu weer schittert er een game door zijn aanwezigheid in die statistieken.

Daar waar vorig jaar Fortnite nog een hit bleek te zijn op Pornhub, zoals je in dit artikel kan lezen, is het nu de beurt aan Red Dead Redemption 2 om als een heldere ster te schijnen in de nacht... Kernwoorden als red dead stegen sinds de release van de game met maar liefst 731 %, maar ook woorden als cowboy (+189 %), far west (+745 %) en western (+489 %) presteerden vele malen beter. Iemand Sadie Adler opgezocht op Pornhub trouwens?

Het is bovendien niet verrassend dat mannen hier de boventoon voeren ten opzichte van de vrouwen. En dan zijn het vooral de heren tussen 18 en 34 jaar die met 93 procent het beste scoren in de zoekacties.

En wat betreft bovenstaande video, je hoeft hem niet te bekijken als je dat niet wilt hoor. (Ook al weet je dat je dat wel wil...)

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor