Red de wereld in nieuwe Harry Potter: Wizards Unite-video

wo 15/05/2019
Praga
0 reacties

Pokémon GO ben ik beu, dus ik heb wel zin in iets nieuws om mij te amuseren wanneer ik door de straten en over pleinen loop in binnen- en buitenland. WB Games en Niantics Harry Potter: Wizards Unite ziet er alvast heel cool uit, al is het nog steeds wachten op een officiële releasedatum.

Harry Potter: Wizards Unite, ontwikkeld en uitgegeven door WB Games San Francisco en Niantic onder het label van Portkey Games, verplaatst ons naar een Tovenaarswereld waarin we de hoofdrol spelen in ons eigen avontuur, geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

In Harry Potter: Wizards Unite betekent elk voorval een groter gevaar van blootstelling voor de tovenaarswereld. De spelers moeten het mysterie van deze Calamiteit proberen op te lossen als nieuwe rekruten van de taskforce van het Internationale Statuut van Geheimhouding. Spelers kunnen steden en buurten in de echte wereld verkennen om mysterieuze voorwerpen te vinden, toverspreuken te gebruiken en fantastische beesten en beroemde personages te ontmoeten.

Klinkt toch cool? En wie weet, misschien lopen we Emma Watson wel tegen het lijf?

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor