Red de aarde van de ondergang in launch trailer Disintegration

We zeggen het nog een keer, en dan nooit meer. We vermoeden zelfs dat die mens er zelfs hoorndol van geworden is ondertussen, of dat hij het zeker niet fijn vindt dat het belangrijkste verkoopsargument voor deze game het feit is dat het ontwikkeld werd door Marcus Lehto, een van de originele bedenkers van Halo. Maar bon, dus een allerlaatste keer: Disintegration wordt ontwikkeld en uitgegeven door Halo co-creator Marcus Lehto's studio V1 Interactive en Private Division. De game verschijnt op 16 juni voor pc, Xbox One en PS4.

Voor Disintegration trekken we naar een verre toekomst, maar blijven we wel op onze blauwe planeet. Er staat ons dus geen vermoeiende ruimtereis naar een of andere nog onverkend sterrenstelsel te wachten dus. Wanneer extreme omstandigheden, overbevolking, voedseltekorten en een wereldwijde pandemie (toch geen corona hopen we) het voortbestaan van de mensheid bedreigen moet er een oplossing gevonden worden.

Wetenschappers hebben een manier gevonden om het menselijke brein over te plaatsen in een robotlichaam - een proces dat integratie wordt genoemd. Het was bedoeld als een tijdelijke oplossing voor de onvermijdelijke crisis. Met de nadruk op "als een tijdelijke..."

Als het geïntegreerde personage, uitleg vind je in de vorige paragraaf, Romer krijg je de leiding over een groepje Outlaws in de strijd voor een betere toekomst. Lees hen die je liefhebt beschermen en ooit weer menselijk te kunnen maken.

Releasedatum
06/16/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments