Rami Malek uit Until Dawn speelt schitterende slechterik in nieuwe Bond: No Time To Die-trailer

Het gaat lekker hard voor acteur Rami Malek. Zo zette hij onder andere een fantastistische Freddie Mercury neer in Bohemian Rhapsody, speelde hij een al even schitterende hoofdrol in de serie Mr Robot, was hij te zien in Need for Speed en een pak andere films en series. Als gamer moet je hem trouwens kennen van de horrorgame Until Dawn waarin hij eveneens de slechterik van dienst speelde, een rol die hem op het lijf geschreven is blijkbaar... 

Ook in de nieuwe James Bond-film, genaamd No Time To Die, speelt Rami de rol van de slechterik. En zoals je dat in bovenstaande trailer kan zien doet hij dat ook nu weer op fantastische wijze.

Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Drie keer raden wie die schurk is...

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments