Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion launch trailer

wo 05/12/2018
Praga
0 reacties

Ubisofts Rainbow Six Siege blijft hoge ogen gooien bij de fans. Reden te meer voor de ontwikkelaar/uitgever om met Operation Wind Bastion op de proppen te komen vandaag.

Het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3, Operation Wind Bastion, gaat van start op PlayStation 4, Xbox One en pc. Operation Wind Bastion speelt zich af in Marokko en voegt een nieuwe map, Fortress, en twee gloednieuwe Operators, Nomad en Kaid, toe aan de game.

Nomad is een offensief ingestelde Operator die met haar Airjab Launcher de defensief ingestelde Operators omver kan blazen. Kaid is dan weer een defensief ingestelde Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanop afstand onder stroom kan zetten.

Operators Nomad en Kaid zijn nu beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van de Year 3 Pass. Overige spelers spelen deze Operators vanaf 11 december vrij met Renown of R6 Credits. Daarnaast genieten alle spelers vanaf vandaag van een nieuwe map genaamd Fortress en een hertekende in-game shop.

Operation Wind Bastion introduceert eveneens speciale uniformen en headgear van 11 Pro League Teams. Spelers die deze items aanschaffen, steunen daarmee de desbetreffende teams. Tot slot werden er ook meerdere gameplay verbeteringen doorgevoerd.

Releasedatum
01/12/2015
Beschikbaar voor