Rainbow Six Siege gaat de Australische toer op

di 12/02/2019
Praga
0 reacties

Dat Rainbow Six Siege ons meeneemt naar Australië in de nieuwe update die er zit aan te komen moet je niet letterlijk nemen. Wel is het zo dat deze een stevig Australisch tintje aan boord heeft.

In bovenstaande video gunt Ubisoft ons een eerste blik op Outback, de nieuwe door Australië geïnspireerde map, die spelers mogen verwachten als onderdeel van de Year 4, Season 1-update.

Season 1, ook bekend als Operation Burnt Horizon, introduceert naast de nieuwe map ook nieuwe Operators, en nog een paar andere zaken waar de studio niets over kwijt wil. Volgens Ubisoft is deze map een ware homage aan de stoffige benzinestations en motels die zich bevinden langs de 'vergeten' en 'verlaten' snelwegen die zich een weg banen door het Australische landschap.

De locatie waar we aan de slag kunnen bevat onder andere een garage, een motel en een restaurant, en dit alles uiteraard met een bijpassend Rainbow Sixtintje. Namelijk een nuclear konvooi waar iets fout mee liep in de omgeving...

Verder geeft Ubisoft ook mee dat elk stukje van de map anders is, en dat spelers bij het doorzoeken van de kamers en andere locaties goed hun ogen moeten openhouden voor verborgen souvenirs en artefacts...

Wat dit allemaal kan betekenen zie je in bovenstaande trailer.

 

Releasedatum
01/12/2015
Beschikbaar voor