Quake Champions trapt herfstseizoen af met Slipgate-festival

vr 12/10/2018
Praga
0 reacties

Quake Champions viert de lancering van de gloednieuwe game modus, genaamd Slipgate, met een festival aan giveaways.

Elke gespeelde match in deze portaal-gebaseerde aanval/verdedigings-modus zorgt voor een opeenstapeling van beloningen, met als ultieme prijs de release van een gloednieuwe Champion, Athena. De pret is niet alleen voor deelnemers aan het festival, er zijn namelijk ook een hele hoop updates die meekomen. Van updates voor de Arcade Modus – waaronder ‘Swinger Party’ en ‘Lead the Way’ – tot een verbeterde Sacrifice, een update van het podium na de match en meer.

Slipgate is een aanval-en verdedigingsmodus waar beide teams strijden om het Slipgate portaal: een gigantisch wormgat dat in staat is om oeroude, ongekende verschrikkingen op te roepen. Elke scherpschutter spawnt met alle wapens, volledige health, volledig armor, maar slechts met één enkel leven. Het verdedigende team van Elder God-sekteleden probeert de Slipgate te openen, terwijl het aanvallende team het portaal moet zien te sluiten voordat één of ander monster met tentakels aan de andere kant onze dimensie binnen weet te komen.

Athena was één van de eerste om zich op te geven voor de GDF en zo wraak te nemen op de Strogg die de Aarde heeft verwoest. Ze was gevangen in een val die werd uitgezet voor het expeditieleger, maar wist te ontsnappen toen een Slipgate generator het begaf waardoor haar drop pod werd geteleporteerd naar de Dreamland arena’s. Nu gebruikt ze haar grijphaak en luchtacrobatie om het luchtruim boven haar vijanden te domineren, en dood en verderf te zaaien van bovenaf.

Releasedatum
2017