PUBG verschijnt officieel op Xbox One begin september

wo 22/08/2018
Praga
0 reacties

PlayerUnknown's Battlegrounds dat reeds een poosje officieel 'uit' is op pc, viert op 4 september zijn officiële release op Xbox One. De game heeft een flinke tijd doorgebracht in het Xbox Game Preview-programma, waar het trouwens heel wat kritiek kreeg.

Na tig van aanpassingen, tweaks, patches en andere toegevingen aan de community heeft het team beslist dat het tijd is om volwassen te worden, de kinderschoenen uit te trekken, en vooral (dat hopen wij althans) de vele kinderziektes achter zich te laten.

Samen met de officiële release op Xbox One mogen spelers een aantal nieuwe features verwachten die voorheen enkel beschikbaar waren voor pc-spelers. Zo kunnen Xbox-gamers eindelijk aan de slag met de Sanhok-map.Al is hier nog niet duidelijk of dit in de volledige versie is, of in de testversie.

Daarnaast maakt ook de populaire War Mode zijn intrede op Xbox One. Deze modus combineert het Battle Royale-principe met de traditionele team deathmatch mechanics, waaronder bijvoorbeeld respawning.

Last but not least bevat de volledige Xbox One-versie van PUBG een aanschafbare in-game currency die je kan gebruiken om cosmetics vrij te spelen. Ook hier is het nog wat onduidelijk wat we mogen verwachten. PUBG Corp. kondigde ook aan dat de Event Pass: Sanhok, die allerlei extra's bevatte om de launch van de map op pc te vieren, ook iop Xbox One beschikbaar zal zijn.

Het team wil ook graag meegeven dat het feit dat PUBG nu officieel verschenen is op Xbox One niet wil zeggen dat ze stoppen met het onderhouden van de game. Zowel de pc- als de Xbox One-versie zullen kunnen rekenen op een constante stroom aan verbeteringen, tweaks en fixes.

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor