PUBG Mobile's Resident Evil 2 crossover event nu live

wo 20/02/2019
Praga
0 reacties

Het traditionele PUBG even beu en zin in iets anders? Dat kan! Zombie: Survive Till Dawn, het limited-time event dat doorgaat op PUBG's Erangel-map en een mix brengt tussen PvE en het traditionele Battle Royale-gebeuren is nu live.

Deze nieuwe modus, die deel uitmaakt van de 0.11.0 patch, plaatst je tegenover 59 andere spelers. Dit in een match van 30 minuten, goed voor een drie dagen en twee nachten-cyclus.

Naast menselijke spelers zal je het nu ook moeten opnemen tegen hordes zombies afkomstig uit het Resident Evil 2-universum, inclusief de police zombies en Lickers. Overdag zal je nog niet te veel last hebben van zombies en vallen ze nog mee, maar 's nachts is het een ander liedje...

's Nachts is er immers minder zichtbaarheid en loop je minder de kans om gespot te worden, maar dat geldt ook voor de zombies. En wees nu eerlijk, wie wil er 's nachts 'per ongeluk' Resident Evil 2's Tyrant tegen het lijf lopen?

Cool is wel dat je als speler kans maakt om Leon en Claire skin sets te winnen of in-game Ada en Marvin kostuums voor de duur van het event. Waar voorlopig trouwens nog geen einddatum op geprikt is.

Zin om te proberen? PUBG Mobile is gratis op zowel iOS als Android. Probeer het dus zeker even uit.

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor