PUBG heet je van harte welkom op Sanhok

ma 25/06/2018
Praga
0 reacties

Het is PUBG dat me fan heeft gemaakt van het Battle Royale-genre, ik speelde het dagelijks, en toch speel ik de laatste maanden meer Fortnite dan PUBG. De reden? Fortnite voelt frisser aan, Epic pakt regelmatig met updates uit die het spel boeiend, spannend en vers houden, is gratis en uiteraard heb je de Battle Pass waarbij je heel wat coole items kan vrijspelen. Wat ik echter nog het coolste vind is dat je bij Fortnite al je stats met je PSN-vrienden kan vergelijken, iets wat ik (strever die ik ben) toch wel mis bij PUBG.

De intrede van een nieuwe map, Sanhok, vorige vrijdag en wederom een aantal updates, waaronder de weliswaar betalende Event Pass, aanpassingen aan de UI en performance, alsook aan de voertuig-, wapen- en character-modellen kon me toch verleiden om weer eens even mijn PUBG-jasje aan te trekken, en een realistischere Battle Royale op te zoeken.

Het feit dat je moet betalen voor een Event Pass in een betalende game is me nog altijd niet duidelijk, maar bon, daar zal PUBG Corp. wel een goede reden voor hebben vermoed ik.

Anyway Sanhok is een pittige, kleine(re) map waar je meteen volop in de actie zit. Verstoppen zit er hier niet bij, je moet meteen bij de pinken zijn en hopen dat je loot meteen van goede kwaliteit is. Deze tropisch geïnspireerde map is zo'n 4x4 vierkante kilometer groot, gaat ondergronds en heeft een dynamisch weersysteem.

Nog niet geprobeerd? Dan geeft deze korte trailer je alvast een idee.

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor