Project Titan-raid nu gratis beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint

vr 29/11/2019
Praga
0 reacties

Ghost Recon Breakpoint was alles behalve een succes en loste de verwachtingen niet in. Dat belet Ubisoft echter niet om de game te blijven ondersteunen. Wie weet, misschien komt het nog wel goed. Remember For Honor en Rainbow Six Siege...

Project Titan, de eerste raid ooit in de Ghost Recon-franchise, is nu gratis beschikbaar in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, en dit op alle platformen waarop de game verschenen is. 

Project Titan introduceert een raid voor vier spelers, waarin we het moeten opnemen tegen de meeste geavanceerde drones van Skell Technology, de Titans. Project Titan vindt plaats op Golem Island, een compleet nieuwe locatie aan de kust van Auroa bestaande uit unieke omgevingen vol met zwavel, as en een actieve vulkaan. De Red Wolves hebben het eiland overgenomen en de AI laten werken aan nieuwe, dodelijke droneprototypes. De Ghosts moeten informatie verzamelen over deze levensgevaarlijke drones en al hun vaardigheden inzetten om ze uit te schakelen. 

Om de raid succesvol te voltooien, moet je vier bazen verslaan; Baal, Quantum Computer, Gargoyle en Cerberus. Alle bazen hebben unieke ontwerpen en mechanics waardoor tactische coördinatie en communicatie essentieel zijn om te overwinnen. Spelers hebben dan ook een volledige groep van vier spelers met een Gear Level van 150 of hoger nodig om toegang te krijgen tot Project Titan.

De raid begint met een ‘Normal’ moeilijkheidsgraad en beloont spelers met de beste loot en outfits in de game. De raid wordt wekelijks opnieuw ingesteld om spelers te voorzien van een nieuwe uitdaging door middel van nieuwe opdrachten, vijandelijke opstellingen en beloningen. Ook worden de moeilijkheidsgraden ‘Easy’ en ‘Heroic’ begin 2020 geïntroduceerd, om de raid aantrekkelijk te maken voor alle typen spelers.

Releasedatum
04/10/2019
Beschikbaar voor