Proef de zoete smaak van bloed in Candyman-trailer

ma 09/03/2020
Praga
0 reacties

Jordan Peele, de man die je zeker zal kennen van horrorprenten als Get Out en Us brengt ons op 12 juni een nieuw huiveringwekkend verhaal gebaseerd op de urban legend van Candyman. Als je zijn naam vijf keer na mekaar durft uitspreken terwijl je voor een spiegel staat, dan ben je er (letterlijk) aan voor de moeite...

De bewoners van Cabrini Green, een van de meest beruchte plaatsen in het hartje van Chicago, zijn zolang ze zich kunnen herinneren geterroriseerd door een spookverhaal. Deze stadslegende, die door iedereen bekend is, gaat over een moordenaar die recht uit de hel komt en opgeroepen kan worden door zijn naam vijf keer voor een spiegel te herhalen.

Tien jaar na de volledige renovatie van de locatie betrekken de schilder Anthony McCoy en zijn vriendin Cartwright, directrice van een een kunstgalerij, een luxueus appartement. Terwijl Anthony's carrière tot stilstand komt, ontmoet hij toevallig een oud-bewoner van de stad die hem vertelt wat er werkelijk achter de mythe van de Candyman schuilgaat.

Om zijn carrière nieuw leven in te blazen, begint de jonge kunstenaar de details van dit lugubere verhaal te gebruiken als inspiratiebron voor zijn schilderijen. Zonder het te beseffen, opent hij de deur naar een verontrustend verleden dat zijn geestelijk evenwicht in gevaar brengt en een golf van geweld op gang brengt.