Problemen voor Kingdom Come: Deliverance

Tientallen bugs, patch pas binnen 14 dagen

di 13/02/2018
Michael
2 reacties

Heeft ontwikkelstudio Warhorse Studios een half afgewerkt videospel in de winkelrekken gelegd? Na een day one-update van maar liefst 23GB zitten er nog steeds tientallen bugs in het spel, dus daar lijkt het alleszins wel op.

Paarden waar mensen los doorlopen, andere grafische problemen, frame drops, noem maar op. Kingdom Come: Deliverance zit vol met foutjes en hoewel Steam-gebruikers reeds een beperkt aantal fixes hebben mogen ontvangen, moeten PlayStation 4- en Xbox One-gamers zo'n twee weken op een oplossing wachten.

Dat is echt enorm lang voor een spel dat pas is gelanceerd en toch enkele tientallen euro moet kosten. Best nog even afwachten dus vooraleer je deze game voor je console in huis haalt? Bovenstaande video geeft je alvast een voorproefje van de bugs.

Releasedatum
13/02/2018
Beschikbaar voor

2reacties

De staat van de game balanceert werkelijk op het randje van schandalig. Zeer jammer, want onder die laag van bugs zit een potentiële topper!

Rating:0

Dat had ik allang gezien op basis van de videos dat het hier om een half afgewerkt baggerspel ging. Ik dacht eerst dat het een budgettitel was ipv een triple A game. Youtube is uw beste vriend.

Rating:0