Probeer gratis Battle Royale-game Fear the Wolves

do 07/02/2019
Praga
0 reacties

Het is tegenwoordig allemaal Battle Royale wat de klok slaat. Terwijl de grondlegger van het genre, namelijk PUBG, moet spartelen om boven water te blijven blijft concurrent Epic Games week na week (met twee vingers in de neus) scoren met Fortnite. Niet meer dan logisch dus dat iedere ontwikkelaar wel een graantje wil meepikken van dat succes.

Begin deze week lanceerden EA en Respawn hun Apex Legends, een unieke en bovenal lekkere mix tussen Battle Royale, Titanfall en Overwatch. De game stijgt als een raket naar ongekende hoogtes, en we hopen dat beide studio's er zullen in slagen om dat succes aan te houden.

De volgende die een gokje wil wagen is de Oekraïense ontwikkelaar Vostok Games. Hun Fear the Wolves verlaat de Early Access-zone en gaat voor een full 1,0-release. Om deze te vieren kan je de game gedurende de eerste zeven dagen, in de zogenaamde First Hunter Week, gratis spelen, en krijg je bij een definitieve aanschaf een korting van 50 procent.

Ook Vostok tracht een eigen draai te geven aan het genre, en dit door de introductie van een randomised map, PvE-elementen (radioactiviteit, wolven,...) en diverse spelmodi. Of het project kans op slagen heeft? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen...