Prey: Typhon Hunter krijgt op 11 december multiplayer modus en Escape Room VR-ervaring

vr 07/12/2018
Praga
0 reacties

Prey: Typhon Hunter, de laatste update voor Prey: Digital Deluxe en Prey: Mooncrash, lanceert volgende week een nieuwe multiplayer modus en een VR-only single player-game. Typhon Hunter komt op 11 december uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De VR-versie van de multiplayer modus komt iets later, in begin 2019 voor PC en PSVR.

Prey: Typhon Hunter bevat twee spannende, nieuwe modi voor Prey:

Typhon Hunter multiplayer: een bloedstollende multiplayer versie van verstoppertje waar een speler, als Morgan Yu, gestalkt wordt door vijf tegenstanders die als Mimics spelen en zich als alledaagse objecten in het zicht verstoppen voordat ze hun prooi grijpen. Morgan moet alle vijf de Mimics zien te vinden en vernietigen voordat de tijd verstrijkt. Typhon Hunter VR, die de Morgan-speler in de virtuele wereld plaatst, verschijnt begin 2019.

TranStar VR: een single player, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en ingewikkelde puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel PC als PSVR.

Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen.

Releasedatum
05/05/2017
Beschikbaar voor