Populaire YouTuber in tranen na levenslange Fortnite-ban wegens cheating

di 05/11/2019
Randy
8 reacties

YouTuber Jarvis Kaye - beter bekend als Jarvis uit de clan FaZe - heeft een levenslange Fortnite-ban aan z'n been omdat hij een aimbot heeft gebruikt in één van z'n streams.

De 17-jarige speler hield het niet droog in een video waarin hij zijn excuses aanbiedt aan de Fortnite-community en aan Epic Games. Op twee dagen tijd is de video al bijna 4 miljoen keer bekeken. Zelf heeft hij 2 miljoen abonnees op YouTube. "Ik ben zo ontgoocheld in mezelf. Ik heb totaal niet nagedacht over de mogelijke gevolgen en wilde dat ik de tijd kon terugdraaien. Ik hou van jullie. Ik denk niet dat één ieder van jullie begrijpt hoeveel jullie voor me betekenen", zo laat een emotionele Jarvis weten.

Epic Games heeft de account van Jarvis ondertussen geblokkeerd en verwijderd. De ontwikkelaar kiest al langer voor een zero tolerance-beleid als het aankomt op cheating. De community is dan weer verdeeld, momenteel is de hashtag #FreeJarvis trending op Twitter. "Een levenslange ban is overdreven", zo klinkt het bij sommigen. "Jarvis heeft ook al veel goeds gedaan voor de community en weet op een heel entertainende manier de game in de spotlights te zetten." Overdreven ban volgens jullie?

De video waarin hij de aimbot gebruikt:

 

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor

8reacties

Hahaha. Fortnite spelers, wat een zielig zootje. Good riddance.

Rating:2

Moesten ze met alle cheaters doen, BF 1 nog zo een spel dat naar de haaien is door cheats! dice en origin trekken hun der geen zak van aan dat het speelplezier van de gamers naar de bliksen is!!
Het grote vergif is K/D statistieken, doe dat weg en de motivatie is al een pak minder voor te cheaten.

Rating:0

Geen compassie met cheaters, hij moet zo stom maar niet zijn.
Het verpest gewoon de fun voor andere mensen die het spel wel eerlijk spelen.

Rating:0

groot gelijk!

Rating:0

daarom speel ik die games niet en speel ik zelden de MP van een game , lang leve de solo campagne.

Rating:0

daarom speel ik die games niet en speel ik zelden de MP van een game , lang leve de solo campagne.

Rating:0

bwa, dan is het zijn geld niet waard voor die paar uur de meeste games. Vroeger had je eigen rent servers voor BF en MOHAA met een reeks admins die die losers met cheats ff snel bande zaak opgelost nu BFV kan je zelf geen servers meer renten alles dice en dikke shit.

Rating:0

Dubbele post

Rating:0