s
r
 

Populaire rapper Travis Scott gaat dit weekend optreden via Fortnite

Dat ze bij Epic weten hoe ze de spelwereld van Fortnite levendig, boeiend en vooral spectaculair moeten houden, dat hoeven we de die hard spelers niet te vertellen. Herinner u het optreden van de bekende DJ Marshmello vorig jaar, de vele live events die gebonden zijn aan de release van een film of samenwerkingen met grote studio's waardoor die personages opduiken in de game.

Dit weekend is het opnieuw groot feest. Fortnite-spelers die rondhangen in de buurt van Misty Meadows of de Shark base, hebben ongetwijfeld al gemerkt dat er het een ander staat te gebeuren.

De populaire rapper Travis Scott is namelijk op een virtuele tournee, zijn Astronomical Tour, en die brengt hem op 24 en 25 april naar Europa. Het optreden zal je trouwens kunnen bekijken in de buurt van het eilandje in de buurt van de Shark base. 

Het concert bijwonen levert je sowieso twee laadschermen en een exclusieve Astroworld Cyclone Glider op. Het optreden vrijdag start om 18u00, en zaterdag om 19u00. Hierboven een video van Travis Scott, zo weet je meteen of deze rapper spek voor je bek is of niet.

Releasedatum
07/25/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments