Pokemon Sun and Moon Trailer: Nieuwe Z-moves & Ultra beasts

di 15/11/2016
Glenn N
0 reacties

The Official Pokémon Channel plaatste een nieuwe trailer online. Hierin doet The Pokemon Company een aantal nieuwe Z-moves van de laatste evoluties van de starter Pokémon & Ultra beasts uit de doeken.

Z-moves zijn krachtigere varianten op de standaard moves, deze vereisen ook een bepaald type of een pokémon-specifiek Z-kristal. Elk type Pokémon heeft zijn eigen Z-moves en elke Pokémon heeft soms nog eens apart een unieke Z-moves die alleen hij/zij kan uitvoeren. In deze trailer stelt het bedrijf de nieuwe Z-moves van de laatste evoluties van de starters Pokémon van de Sun & Moon game voor.

Decidueye, de laatste evolutie van starter Pokémon Rowlet heeft Sinister Power Raid als Z-move, de laatste evolutie van Popplio, Primarina heeft Oceanic Operetta als Z-move en last but not least heeft Incineroar, de laatste vorm van Litten, Malicious Moonsault als Z-move.

In deze trailer maak je ook kennis met twee nieuwe Ultra Beasts: UB-03 Lightning en UB-05 Glutton, de laatste van de twee ziet er het meest dreigend uit. Er wordt ook vluchtig gekeken naar de nieuwe Alolan vorm van Diglett en Dugtrio.

De demo van Pokemon Sun / Moon is al meer dan 3,5 miljoen keer gedownload en breekt daardoor ook het record van de meest gedownloade demo’s in de 3Ds eShop.

Releasedatum
23/11/2016
Beschikbaar voor