Pokémon Smile helpt je kinderen hun tanden poetsen

We twijfelen er niet aan dat er onder onze bezoekers heel wat gamers met kinderen zijn. En dat heel wat van die kinderen niet graag, of met tegenzin, hun tanden poetsen. Wel, vanaf nu is dat probleem opgelost...

De Pokemon Company pakt immers uit met Pokemon Smile, een gloednieuwe free-to-play mobile game op iOS en Android, die kinderen (of volwassenen) moet helpen hun tanden te poetsen.

Naast mobiele apps als Pokemon Go of Pokemon Sleep, die eigenlijk ook deels dienen om onze levensstijl te verbeteren, is er nu dus een volgende vreemde eend in de Pokemon-familie, namelijk Pokemon Smile.

Pokemon Company President en CEO Tsunekazu Ishihara zegt “Pokemon Smile maakt van iets wat voor veel kinderen niet leuk, en soms zelfs stressvol is, een plezant en opwindend avontuur."

Hoe werkt het? Pokemon Smile gebruikt de camera van je smartphone om het poetspatroon van kinderen te observeren, hen uit te dagen om bacteriën te verslaan en Pokemon te helpen. Er zijn meer dan 100 Pokemon om te verzamelen en kinderen kunnen zelfs speciale hoedjes en equipment in het Pokemon-thema dragen met augmented reality-functionaliteit. Kinderen die hun tanden 'vergeten' te poetsen, kunnen pushmeldingen ontvangen om hen er aan te herinneren de app te starten en te poetsen.

En ouders hoeven zich geen zorgen te maken want er zijn geen in-app aankopen.

Releasedatum
11/15/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments