PlayStation zet zijn community in de bloemetjes met exclusieve prijzen

di 18/02/2020
Praga
0 reacties

"Vier samen met ons de PlayStation-community en maak kans op exclusieve prijzen, waaronder thema's en avatars en voor een paar hele gelukkige spelers zelfs een echte platina trofee met je PSN-id." Dat klinkt ons en ongetwijfeld alle PlayStation-fans als muziek in de oren.

Maak kans op deze exclusieve PlayStation-kit.

In de afgelopen zes jaar zijn meer dan 100 miljoen spelers samen gekomen om ongelooflijke verhalen en avonturen te delen in een generatie onvergetelijke PS4-games vertelt PlayStation. Om die spelers in het zonnetje te zetten, roept PlayStation zijn PlayStation-community op om samen te werken en naar een aantal gedeelde doelen toe te werken om exclusieve prijzen te winnen.

Bovendien maak je kans op deze exclusieve PlayStation-kit: je hoeft je alleen maar aan te melden.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Aanmelden

Meld je eerst aan met je aanmeldings-id. Je kunt je vanaf 18 februari aanmelden. Je begint met bijdragen aan toekomstige doelen zodra de doelperiode begint. 

Meld je hier aan 

2. Doe waar je goed in bent

De PS4-trofeeën die je wint in de PS4-games die je speelt, dragen bij aan het doel van de community. Als de community het doel bereikt, wint iedereen die zich heeft aangemeld voordat het doel is begonnen!

Speel games

Elk individueel spel dat je ten minste één uur speelt (verspreid over zoveel sessies als je wilt) telt mee voor het doel. 

Verdien trofeeën

Trofeeën die je verdient in de games die je speelt, worden geteld en trofeeën voor multiplayer-games tellen dubbel mee (tot een maximum van zes trofeeën per dag)!

3. Win exclusieve prijzen

Je wint exclusieve thema's en avatars voor het bereiken van elk community-doel. Je krijgt ook de kans om een exclusieve PlayStation-kit te winnen, inclusief een levensechte platina trofee. Je hoeft je alleen maar aan te melden om mee te dingen.

Fase één (125K games spelen en 500K trofeeën scoren) begint op 24 februari om 9u00.

Op de officiële website kan je alle details nalezen, evenals de doelen voor de volgende fases.

 

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor