PlayStation 4 duikt op in PUBG Xbox gamescom-trailer

ma 27/08/2018
Praga
0 reacties

Het grote verschil, en waarschijnlijk een van de grote voordelen van Fortnite ten opzichte van PUBG, is dat Epic Games' Battle Royale-game speelbaar is op Xbox One, pc én PlayStation 4. In tegenstelling tot PUBG dat begon op pc, en daarna pas speelbaar was op Xbox One. En tot op heden nog steeds niet speelbaar is op PlayStation 4, al is daar wel sprake van.

Zoals de gamescombezoekers weten was PUBG uitgebreid aanwezig op de beurs, heel dicht tegen de Xbox-stand. Maar er is iets vreemds aan de hand...

Tijdens Xbox's gamescom livestream dit jaar was er een minidocu te zien rond PUBG, genaamd PUBG: The Road to 1.0 on Xbox One. Op zich niets verkeerd mee natuurlijk maar nu wil het toeval dat heel wat kijkers toch iets vreemds opmerkten op seconde 54.

Als je goed kijkt dan zie je links in beeld namelijk een PlayStation 4 Pro staan, en een DualShock-controller. Meer dan waarschijnlijk is er niets aan de hand, en spelen de Koreaanse heren af en toe eens een potje Fortnite op hun console tijdens de pauzes of...

Is er meer aan de hand? Het internet houdt immers van complottheorieën, en eentje daarvan is dat deze subtiele hint er wel eens zou kunnen op wijzen dat er een PlayStation 4-versie zit aan te komen. Dat deze in ontwikkeling is, of waarom niet, misschien eerstdaags ten tonele verschijnt?

Hadden de haviksogen van Microsoft/Xbox dit niet gezien? Want een PlayStation 4 Pro in een Xbox-filmpje?

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor