Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville launch trailer

ma 21/10/2019
Praga
0 reacties

Er zijn zo van die games waar een mens een goed gevoel van krijgt, en die spontaan een glimlach op je gezicht toveren bij het spelen. De Plants vs. Zombies-serie is er daar eentje van.

Stel je voor dat je op een dag in je tuin komt, en ziet dat je bloemen en de bewoners van je moestuin in een hevig gevecht verwikkeld zijn met een stelletje zombies, dat zou toch het ultieme WTF-moment zijn voor elke gamer met groene vingers?

De nieuwste titel in de reeks speelt zich af in het grote Neighborville, een gebied waarin een nieuw conflict tussen flora (zonder fauna) en de ondoden op het punt staat om uit te breken. Het gevecht staat in volle bloei in drie vrij verkenbare regio's waarin spelers een slagveld van het grasveld kunnen maken. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville heeft voor iedereen wel iets, met 20 volledig aanpasbare klassen, zes glorieuze multiplayer-modi en Prettig Park, de nieuwe sociale regio.

Net zoals de vorige titels van Plants vs. Zombies staat multiplayer centraal in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville. Het spel bevat namelijk zes online multiplayer-modi, waaronder de nieuwe en chaotische 4v4 Gevechtsarena in de Lolerdome. Naast terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter, Zonnebloem, Imp en Mech en de Soldaat zijn er zes nieuwe gezichten, waaronder de vlammen schietende Hapdraak en een nieuwe zombie van weinig woorden en nog minder gedachten, de jaren 80-actieheld. Ook nieuw in de opstelling zijn de teamspel-klassen (de Eik en Eikel voor de planten en de Ruimtecadetten voor de zombies) waarmee jij en maximaal drie andere spelers samen kunnen werken. Alle personages kunnen uit worden gerust met de krankzinnigste aanpassingen tot nu toe.

Daarnaast kunnen spelers van alle actie bijkomen in Prettig Park, de nieuwe sociale regio. Hier kan je ontspannen multiplayer-gevechten vanaf verschillende attracties houden of het sociale bord gebruiken om met andere spelers in contact te komen en samen te spelen. Er is ook een schietbaan in Prettig Park waarop je alle uiteenlopende vaardigheden van alle personages kan uitproberen, en er staat een enorme piano waarop je een leuk liedje kan spelen. Tijdens transformerende maandelijkse evenementen, zoals het Gazon der Verdoemenis in oktober, kunnen spelers seizoensgebonden cosmetische voorwerpen en uitdagingen ontgrendelen.

Releasedatum
18/10/2019
Beschikbaar voor