A Plague Tale: Innocence krijgt ook E3-trailer

wo 13/06/2018
Praga
0 reacties

Het bijzondere A Plague Tale: Innocence was een van de games die me op de E3 2017 het meest kon bekoren. Het zag er niet alleen schitterend uit, ook de pakkende verhaallijn, bijzondere setting en het spel tussen schaduw, licht en duisternis dat je moet uitspelen om niet levend opgevreten te worden door miljoenen ratten, én ook niet gepakt te worden door de soldaten van de inquisitie konden me enorm bekoren.

A Plague Tale: Innocence neemt ons mee naar het jaar 1349, het jaar waarin het Middeleeuwse Frankrijk getroffen werd door een van de vreselijkste en dodelijkste ziektes uit de geschiedenis: de Zwarte Pest. Deze gruwelijke ziekte staat niet voor niets bekend als de Zwarte Dood… De Zwarte Dood is de naam voor een epidemische ziekte die tussen 1346 en 1351 in Europa woedde en vele slachtoffers maakte. De epidemie kostte wereldwijd tussen de 75 en 100 miljoen mensen het leven.

En alsof dat alles nog niet genoeg is, is er nog de Inquisitie die de bevolking onder de knoet houdt. Iedereen die ook maar anders durfde te denken, verdacht werd van ketter te zijn of voor een heks aanzien werd, moest er aan geloven.

De game werd jammer genoeg uitgesteld en zou volgend jaar verschijnen op pc, PS4 en Xbox One.

Releasedatum
2019
Beschikbaar voor