s
r
 

Paper Mario: The Origami King verschijnt op 17 juli op Nintendo Switch

Paper Mario: The Origami King biedt een humoristische reis vol puzzels, strategische ring-based gevechten, eigenaardige personages en unieke graphics aan, en dit vanaf 17 juli op Nintendo Switch deelt de Japanse console- en spelontwikkelaar aan.

Mario krijgt een uitnodiging voor een bezoek aan een kleurrijke papieren wereld. Samen met prinses Peach en Luigi trekt Mario naar het origamifestival in het koninkrijk. Er zit echter één kleine kreuk in alle festiviteiten: prinses Peach gedraagt zich de laatste tijd ietwat vreemd.

En als er iets is waar Peach in uitblinkt, dan is dat zichzelf in de nesten werken waardoor Mario weer volop aan de bak moet.

Et voilà! Het lijkt erop dat koning Olly, die naar eigen zeggen heerst over het Origami-koninkrijk, het duivelse plan heeft om de gehele wereld op te vouwen. Dat lijkt op papier nogal gevaarlijk, dus er is iemand nodig om daar een stokje voor te steken.

Precies op het moment dat het niet erger kon worden, heeft koning Olly het kasteel van prinses Peach gevangen met grote gekleurde linten en het naar een verafgelegen berg getransporteerd. Hij heeft zelfs de onderdanen van Bowser veranderd in gevouwen soldaten, zodat die het vuile werk voor hem kunnen opknappen.

MAAR het meest opvallende in de trailer is op het einde, die Metroid Prime-teaser...

Releasedatum
01/01/2017
Beschikbaar voor

1 reactie

Waar blijft Nintendo met die eerste beelden van Metroid Prime 4??

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments