Open bèta Ghost War PvP-modus Ghost Recon Wildlands start 21 september

do 14/09/2017
Praga
0 reacties

De open bèta van Ghost War, de nieuwe player versus player (PvP) modus voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is van 21 september tot 25 september beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze open bèta, die beschikbaar is voor iedereen (ook voor spelers die de game niet bezitten), is te pre-loaden vanaf 19 september. De volledige modus, Ghost War, verschijnt deze herfst als gratis update voor alle spelers van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij maken spelers gebruik van de tactische gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Teams kiezen uit een aantal personages met verschillende klassen (Assault, Marksman en Support), die elk een specifieke rol spelen op het slagveld. Daar ontdekken spelers grote open mappen en jagen ze op hun vijanden.

De open bèta brengt vijf van de acht unieke mappen en zes van de twaalf kenmerkende klassen, elk met eigen wapens, aanpassingsmogelijkheden en meer. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin samenwerking centraal staat.

Hieronder de verschillende klassen waaruit je kan kiezen:

 

Releasedatum
07/03/2017
Beschikbaar voor