Ontwikkelaarsdagboek Spider-Man toont Wilson Fisk

zo 16/07/2017
Glenn N
0 reacties

Gisterenavond onthulde ontwikkelaar Insomniac Games, tijdens de persconferentie van de D23 Expo 2017, een nieuw ontwikkelaars-dagboek rond de PlayStation Exclusive, Spider-Man. Hierin nemen we ook een kijkje achter de schermen bij de ontwikkelaar en komen we tal van nieuwe dingen te weten.

In bovenstaande video krijg je een blik achter de schermen bij Insomniac Games. Hier zijn ze momenteel druk bezig aan de ontwikkeling van een gloednieuw en vooral origineel Spider-Man-spel met een uniek verhaal. Peter Parker is ondertussen 23 jaar en heeft hierdoor meer ervaring en controle als het op zijn bovenmenselijke krachten aankomt. Sinds de PlayStation-persconferentie op E3 2017 heeft het team van ontwikkelaars hard gewerkt aan deze game. Dit levert op zijn beurt een beter en leuker spel op.


In het filmpje tonen de makers ons ook enkele screens. Hierin krijg je de kamer van Peter Parker te zien en een gevecht tegen Wilson Fisk oftewel Kingpin. Verder zien we ook hoe de samenwerking tussen Insomniac Games, Marvel Games en PlayStation verloopt. Zij trachten samen een actievolle blockbuster-ervaring tot stand te brengen waarin de wereld van Peter Parker en Spider-Man samensmelten.

Releasedatum
07/09/2018
Beschikbaar voor