Ontdek Mass Effect: Andromeda in 4K HDR

vr 17/03/2017
Praga
0 reacties

Vandaag geeft Nvidia een 4K, HDR-trailer vrij die de relatie tussen de technologie en de game bespreekt. De video stipt verschillende technologieën aan die in de game zitten, zoals Nvidia Ansel, alsook het gebruik van de Frostbite game engine.

Mass Effect: Andromeda gebruikt naast HDR diverse NVIDIA Ansel-technologieën. De video laat zien dat Ansel niet alleen een end user tool is, maar dat deze gedurende het hele ontwikkelingsproces van Mass Effect: Andromeda gebruikt is. Het ontwikkelteam steekt bovendien hun enthousiasme over eindgebruikers die hun kunsten delen met de wereld met behulp van Ansel niet onder stoelen of banken.

NVIDIA Ansel is een revolutionaire, nieuwe manier om in-game foto’s te capturen. Ansel wordt momenteel ondersteund door de games ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt en The Witness. De techniek is recent toegevoegd aan de Unity Engine en de Unreal engine als een plug-in.

NVIDIA en BioWare hebben samengewerkt aan de pc-versie van Mass Effect: Andromeda om deze zo goed mogelijk te optimaliseren. We werken daarnaast samen met BioWare met betrekking tot verschillende aspecten van Mass Effect: Andromeda zoals geavanceerde technologie, stabiliteit, prestaties, naast zaken als G-Sync en GeForce Experience.

Releasedatum
23/03/2017
Beschikbaar voor