Oma die Skyrim speelt op YouTube houdt het (even) voor bekeken na negatieve commentaren

Het internet heeft zich nogmaals van haar lelijkste kant laten zien. Slachtoffer van dienst is deze keer Shirley "Skyrim Grandma" Curry, een 82-jarig YouTube-gezicht dat zich voornamelijk bezighield met het maken van video's rond The Elder Scrolls V: Skyrim.

In een nieuwe vlog uitte Curry haar frustraties over de commentaren die ze over haar heen kreeg de afgelopen tijd die spotten met haar gaming skills en haar kennis over Skyrim. "Mijn gezondheid is niet top. Mijn bloeddruk lijdt eronder," zo verduidelijkt Curry. "Ik heb teveel stress. En ik ga dat vanaf nu terug onder controle brengen. Sommige commenteren maken me veel te zenuwachtig."

"Ik heb jarenlang Skyrim gespeeld en ik weet van de HUD, ik weet van de verschillende gameplay mechanics, ik weet hoe je de game moet spelen en ik hoef daar allemaal niet constant aan herinnerd te worden." De 'Skyrim-bomma' zal nu een break nemen van twee weken en niet meer dagelijks uploaden. De negatieve commentaren zal ze vanaf nu ook actief verwijderen. Of ze daarna weer die innerlijke rust zal terugvinden, dat valt nog af te wachten.

 

Releasedatum
10/28/2016
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments