s
r
 

Octopath Traveler krijgt nieuwe trailer mét releasedatum tijdens Square Enix showcase

Square Enix toonde aan sneltempo enkele nieuwe beelden over wat de fans van de Japanse uitgever de komende jaren kunnen verwachten. Ook de nostalgische JRPG Octopath Traveler verdiende haar minuut in de spotlight.

In de nieuwe trailer worden de acht klassen van de game een keertje in de kijker gezet en worden we getrakteerd op nieuwe gameplay. Het spel verschijnt op 13 juli 2018. Nog een dikke maand wachten dus.

Releasedatum
07/13/2018
Beschikbaar voor

7 reacties

Goedemiddag,
Ik heb een admin van 9lives verzocht om mijn account te verwijderen, diverse malen heb ik hem verzocht om mijn account en alle gegevens wat je aan mij kunt linken (persoonsgegevens) te verwijderen.

Rating:0

Deze beste man vond mijn toon niet leuk, hij zou vandaag (11-06) op kantoor het een en ander vragen. Ik kom zojuist online en zie geen bericht, ik stuur hem een bericht en hij blokkeert mi

Rating:0

Nogmaals het verzoek van mij om mijn account + alle gelinkte gegevens (prive berichten met adresgegevens / bankgegevens) te verwijderen.

Rating:0

Volgens Wet bescherming persoonsgegevens en de zojuist nieuwe wet GDPR zijn jullie VERPLICHT om op iemand zijn verzoek in te gaan. Hier wordt op dit moment geen gehoor aan gegeven.

Rating:0

Zo niet en ik ga kijken of diverse fora's wat ik hieraan kan doen, en of het legiem is wat jullie op dit moment aan het bekokstoven zijn.

Rating:0

Ene 'STANMAN' heeft mij gebkokkeert van het Forum. Dit is niet hetzelfde als verwijderen. Graag zie ik mijn account bombom-1 volledig verwijderd worden, alvorens ik drastische maatregelen ga nemen.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments