s
r
 

Noah Cyrus, zus van Miley Cyrus, heeft haar nieuwste videoclip volledig laten maken in... Dreams

Noah Cyrus, jongste zusje van Miley Cyrus en in 2017 uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke tieners van de wereld, heeft haar nieuwste videoclip voor het nummer 'July' volledig laten maken in de game Dreams.

Sony plaatste de clip afgelopen nacht op z'n YouTube-kanaal. Cyrus: "Eerlijk gezegd was ik compleet weggeblazen door wat mensen de afgelopen tijd hebben gemaakt in Dreams. Dus besloot ik om samen met andere mensen van over de hele wereld een videoclip in mekaar te boksen voor het nummer 'July'. Het is heel bevrijdend om gewoon zelf met een PlayStation-controller je eigen clip te maken. Dreams is een moeilijk platform om uit te leggen aan nieuwkomers, maar het is eigenlijk creativiteit aan je vingertoppen, een manier om jezelf uit te drukken. Ik ben heel benieuwd wat jonge artiesten nog zullen maken in de game."

De clip zelf begint in bovenstaande video vanaf 01:00 en het moet gezegd: het ziet er enorm mooi uit. Dreams is trouwens momenteel te kopen voor 29,99 euro in plaats van 39,99 euro, moest je al even aan het twijfelen zijn.

Releasedatum
02/14/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments