Nintendo's Switch krijgt er twee Monster Hunter-games bij

Ik ben geen fan van de Monster Hunter-serie, maar met Monster Hunter World heb ik toch flink wat uren pret beleefd. Zeker wanneer je op die gigantische beesten kan jagen, alleen of met vrienden, in een unieke spelwereld en daarbij gebruik maakt van al even uniek wapentuig. Niets zo cool als zo'n monster neer te halen, te ontleden voor grondstoffen en dan je gear of wapentuig gaan upgraden in 't stad. Binnenkort zullen ook de Switch-gamers van deze sensatie kunnen proeven.

In een Mini Nintendo Direct kondigde het bedrijf de komst van twee Monster Hunter-titels aan naar de Switch.

Beginnen doen we met Monster Hunter Rise, een game die verschijnt op 26 maart 2021. In de nieuwste game binnen de actie-RPG-serie maken spelers jacht op angstaanjagende monsters en klimmen ze naar nieuwe hoogten.

Maak je klaar om af te reizen naar het kleurrijke Kamura Village, een sereen bergdorpje waar spelers worden ondergedompeld in een unieke cultuur en innovatieve jachttechnieken kunnen leren.

Met een speciaal insect dat een Wirebug wordt genoemd, kunnen spelers op een unieke manier door de gebieden navigeren, waardoor het zelfs mogelijk is om kliftoppen en hoge gebouwen te bereiken. De gebieden in de verschillende quests zijn niet opgedeeld in zones, waardoor spelers de uitgestrekte landschappen zonder tussentijdse laadtijden kunnen verkennen.

In Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, een andere Monster Hunter-game die in de presentatie uit de doeken werd gedaan, worden spelers een Monster Rider en gaan ze op een RPG-avontuur waarin ze vele bekende monsters uit de serie zullen tegenkomen.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments