s
r
 

Nieuwe video vertelt je alles wat je moet weten over Desperados III

Cowboys en indianen, ik was er zot van in mijne jongen tijd. Series als Bonanza en The Lone Ranger gingen er als zoete koek in, strips als Bessy of de boeken van Karl May rond Winnetou en Old Shatterhand las ik in een ruk uit. Ook Westernacteurs als John Wayne en Clint Eastwood behoorden tot mijn favorieten. Yeps, ik ben echt al zo oud! Aangezien ik zelf nooit in een Western zou meespelen, moest ik me dus tevreden stellen met games als Lucas Arts' Outlaws (legendary!) of de Desperados-reeks. 

Desperados III ligt weldra in de rekken, en terwijl ik mijn Colt six shooter en Winchester-rifle opblink, mijn cowboyhoed afstof en mijn trouwe ros klaarmaak om de prairie op te rijden, de horizon en het avontuur tegemoet, raad ik jullie aan hetzelfde te doen, of eerst deze overzichtsvideo te bekijken zodat je weet wat je te wachten staat in Desperados III.

Desperados III is een real time tactische stealth game die je nog het best kan omschrijven als een Far West-versie van de iconische Commandos-reeks. Ook in deze game ga je immers op stap met verschillende personages, elk met hun eigen unieke skills en eigenschappen. 

En die personages zal je altijd optimaal moeten inzetten want net als in games als Gears Tactics, XCOM of Mutant: Year Zero, wel turn based strategiespellen uiteraard, ben je ook in Desperados III altijd in de minderheid.

Het komt er dus op aan te observeren, je acties goed te plannen, ongezien te blijven en vooral (dodelijk) doeltreffend te werk te gaan. Al is het nog altijd slimmer om je vuurwapens niet te gebruiken want elk schot dat je lost kan je tegenstanders alarmeren, en dan is het pas echt miserie... En bovendien heb je dan nog een probleem. Wat doe je met de lijken? Die moet je immers ook verplaatsen en verstoppen zodat ze niet opvallen. Maar dat vreet dan weer kostbare tijd die je nodig hebt om je missie tot een goed einde te brengen.

Kortom de ideale game voor gamers die rustig te werk willen gaan, en die voorzien zijn van een stevige portie stalen zenuwen. 

 

Releasedatum
06/16/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments