Nieuwe trailer voor Marvel Studios' Avengers: Endgame

ma 04/02/2019
Praga
0 reacties

Gisteren was het een absolute feestdag in Amerika, en het leven lag zo goed als helemaal stil. De reden? De Superbowl, het sportevent van het jaar in de USA en dus op alle vlakken een commercieel hoogtepunt. Als je jouw product, film, game of serie in de kijker wil zetten (en je hebt een pak centen) dan is dit het moment. (Ter info, de Superbowl werd gewonnen door de New England Patriots. Zij versloegen de Los Angeles Rams met de laagste score ooit en pakken zo hun zesde Super Bowl uit clubgeschiedenis.)

Marvel maakte alvast van de gelegenheid gebruik om uit te pakken met een nieuwe trailer voor hun Marvel Studios' Avengers: Endgame die in april van dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn.

Endgame is de opvolger voor Avengers: Infinity War waarin de intergalactische slechterik Thanos de zes Infinity Stones wist te bemachtigen, namelijk de Power Stone, de Space Stone, de Time Stone, de Reality Stone, de Soul Stone en de Mind Stone. Deze plaatste hij allemaal in zijn Infinity Gauntlet, waarmee Thanos zo goed als de helft van alle levende wezens, inclusief superhelden, in het universum letterlijk tot stof deed verdwijnen.