s
r
 

Nieuwe trailer toont wat je deze zomer mag verwachten voor Fallout 76

De zomer en de zomervakantie staat voor de deur, het ideale moment dus om jezelf te verliezen in een of andere mmo. Waarom niet Fallout 76 denken we dan. Bij launch was de game een ramp, maar dezer dagen mogen we gerust stellen dat de game zeker je aandacht waard is. De teams bleven geloven en investeren in de game, en blijven regelmatig uitpakken met stevige, en vooral gratis, updates. Dat is dus deze zomer niet anders. Hieronder een overzicht.

Update 20 is nu gratis beschikbaar voor alle Fallout 76-spelers. Doe mee met The Legendary Run, het eerste seizoen van Fallout 76, om nieuwe en exclusieve beloningen te verdienen, gemakkelijk teams te vormen met de nieuwe Public Teams feature en meer!

The Legendary Run is het eerste seizoen van Fallout 76 en markeert het begin van een nieuw, accountbreed progressiesysteem dat de huidige Challenges herziet en spelers onderweg tal van beloningen biedt. Spelers zullen een nieuwe optie zien in het hoofdmenu voor The Legendary Run, waar ze hun voortgang en alle beschikbare beloningen kunnen bekijken.

  • Het The Legendary Run-voortgangsscherm bevat een door Captain Cosmos geïnspireerd bordspel, waarbij de voortgang wordt weergegeven als een ruimteschip-spelstuk op het bord.
  • Spelers beginnen The Legendary Run op rang 1 en kunnen hun positie op het bord verbeteren met het verdienen van S.C.O.R.E. door middel van veel typische activiteiten waaraan ze al deelnemen, evenals het voltooien van dagelijkse en wekelijkse Challenges, door Public Events en door te stijgen in niveau.
  • Elke keer dat spelers een nieuwe rang bereiken, komen ze in aanmerking voor een nieuwe beloning, zoals unieke pantsers, C.A.M.P. items, wapenskins, Power Armor-verf, verbruiksartikelen, Perk Card Packs, Atoms en zelfs in-game valuta zoals Scrip, Caps of Gold Bullion.

Public Teams is een nieuw systeem dat ontworpen is om het samen met anderen gemakkelijker dan ooit te maken, en biedt speciale bonussen aan spelers die ervoor kiezen om samen te spelen voor een gedeeld teamdoel.

Je kan kiezen om je bij een team aan te sluiten, of er zelf eentje op te starten.

Voeg je bij een Public Team

  • Een nieuw tabblad ‘Openbare teams’ is beschikbaar in het Social Menu. Van daaruit kunnen spelers door alle bestaande Public Teams in hun huidige wereld bladeren, lid worden van één van die teams of zelf een eigen team samenstellen.
  • Elk Public Team heeft zijn eigen teamdoel gesteld door de teamleider, zoals Exploration of Events, waardoor spelers gelijkgestemde spelers kunnen vinden om mee te doen.
  • Public Teams kunnen maximaal vier leden tegelijk hebben. Als er een open plek is, kunnen spelers op één van de teams in de lijst klikken om direct mee te doen. 

Maak een Public Team aan

  • Om je eigen Public Team te starten, selecteer je ‘Nieuw team maken’ op het tabblad Public Teams.
  • Kies vervolgens uit één van de zes beschikbare teamdoelen, waaronder Hunting, Roleplaying, Events, Exploration, Building of Casual.
  • Nadat een doel is gesteld, ontvangen alle spelers in de huidige wereld een melding dat er een nieuw Public Team beschikbaar is (behalve spelers die je hebt geblokkeerd).

Ik ben trouwens ook ooit zelf begonnen met Fallout 76, omdat ik een grote Fallout-fan ben, maar liet het spel al snel voor wat het was door de vele bugs en glitches. Dezer dagen kriebelt het echter weer om met de game aan de slag te gaan. Doen of niet?

Releasedatum
11/14/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments